How To Stop Backsliding

As we begin our new series on “HOW TO STOP BACKSLIDING” you will learn what backsliding really is, what causes you to backslide, and what attitudes to watch out for to prevent backsliding. Enjoy this practical yet eye-opening message!

Right click button & choose “save as”

Showing 2 comments
 • Sean
  Reply

  Prys die Heer!
  Dankie P Leon.

 • Sharon Smit
  Reply

  More Pastoor Leon

  Ek luister graag na jou preke op jou web site en leer baie daar uit. Pastoor Leon jy inspereer my om dieper in die woord te gaan en om die “Glory van God” te soek en om n dieper verhouding met ons God te kan he. Net die feit dat jy al Engele gesien het maak my meer honger vir die woord.

  Is daar boeke wat jy kan voorstel wat ek kan lees.

  Ek sien jou as n Geseende man van God en is jy vir my baie groot insperasie.

  Liefde
  Sharon Smit
  072 601 7050

Leave a Comment